Näin tilaat vesianalyysin.

Tilaa vesianalyysi täältä sivuiltamme, sähköpostitse tai soita numeroon          02 5278079

Avustamme oikean analyysin valinnassa!

Useimmat analyysipaketeistamme ovat palautettavissa jollekin palautuspisteistämme. Jos ei lähellänne ole palautuspistettä voitte valita palautus rahdin.

Vastaanotettuamme tilauksenne kokoamme testipakettinne. Paketti sisältää näytteenottopullot, ohjeet, lähetteen, laskun jne. Paketteihin sisältyvät myös kylmäkalle. Testipakettinne toimitetaan lähimmälle Postiin tai asiamiehelle.

Lähetämme testipaketin tilausta seuraavana päivänä (koskee ainoastaan arkipäiviä). Huomioikaa että lasku on mukana testipaketissa.

Testitulokset lähetämme vastaanotettuamme maksun !

 

Lue huolellisesti ohjeet ennen näytteiden ottoa, täytä tämän jälkeen liitteeseen pyydetyt tiedot.

Riippuen analyysipaketti valinnastanne, lähetys sisältää: vastauskuoren, rahtikirjan tai listan palautuspisteistä.  

Vastaanotettuamme vesinäyteenne analyysi aloitetaan välittömästi. Analyysitulokset toimitetaan teille ensisijaisesti sähköpostilla. Vastauksen toimitusaika riippuu tilaamastanne paketista, mutta ei normaalisti ylitä kolmea viikkoa. Analyysituloksen mukana seuraa liite josta voitte lukea tarkemmin eri aineista / parametreista. 

?

Jos sinulla on kysymyksiä analyysituloksista, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Avustamme myös jos tarvitset neuvontaa parmman vedenlaadun saamiseksi. 

📞 02 5278079
✉ info[at]suomenvesianalyysi.fi

Aikaa ja luontoa säästyy tilatessasi suomenvesianalyysi.fi :n kautta.