Suomen vesianalyysi

Suomen vesianalyysi suorittaa vedentestauksia sekä toimittaa vedensuodatusjärjestelmiä juomavesiin, yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Vesianalyysi Turku

Suomen Vesianalyysin toimipiste ja varasto sijaitsee Turussa, josta toimitamme tuotteita asiakkaillemme ympäri suomen.

Monivuotinen kokemus vesianalyyseistä

Monivuotinen kokemuksemme Ruotsissa, Svensk Vattenanalys Ab:n toiminnalla, sekä yhteistyömme tunnettujen ja kokeneiden tavarantoimittajien kanssa varmistavat asiakkaillemme turvallisen ja ammattitaitoisen palvelun. Me osaamme auttaa vesiasioissa!

Akkreditoitu vesianalyysi

Tarjoamme akkreditoituja analyyseja yhteistyössä EUROFINS -laboratorioiden kanssa. Tärkein työmme on saada asiakkaamme tuntemaan olonsa turvalliseksi, siksi asetamme korkeat vaatimukset ammattimaisesti ja oikein suoritetulle työlle, asiakaspalvelusta oikein suoritettuihin vesianalyyseihin.

Asiakaslupaus

Yhdistämme vesianalyysit vesineuvontaan auttaaksemme asiakkaitamme paremmin ymmärtämään testituloksia, vedenlaadun ja sen puutteiden osalta. Riippumatta siitä oletko asiakas, yhteistyökumppani tai toimittaja toivotamme sinut TERVETULLEEKSI Suomen Vesianalyysille ja lupaamme että teemme kaikkemme jotta olisit tyytyväinen yhteistyöhömme.

Ronny Lindström ronny@suomenvesianalyysi.fi ronny@vattenanalys.fi
Kim Varjo kim@suomenvesianalyysi.fi kim@vattenanalys.fi

 

Juomavesi on tärkein elintarvikkeemme!

Suomessa kulutetaan keskimäärin 155 litraa vettä per henkilö vuorokaudessa. Myös vesi joka näyttää puhtaalta voi sisältää vaarallisia aineita. Siksi on tärkeää analysoida vesi tasaisin väliajoin. Hyvänlaatuinen talousvesi on edellytys sille, että voimme tuottaa elitarvikkeita, valmistaa ruokaa ja peseytyä.

Tarjoamme vesianalyysejä, yhteistyössä akkreditoitujen Eurofins laboratorien kanssa.

Lisätietoa vedestä →

vesianalyysi turku
turku vesianalyysi

Vesianalyysi Turku – me analysoimme ja arvioimme juomavetenne

Me analysoimme ja arvioimme juomavetenne Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksien, talousveden laatuvaatimusten, mukaisesti. Sosiaali ja terveysministeriö suosittaa että talousvesi analysoidaan joka kolmas vuosi.

Kemiallisella analyysillä testataan veden kemiallinen koostumus sekä ominaisuudet, mikrobiologisella testillä analysoidaan bakteerit ja mikroorganismit.

Tilaa testauspaketti, talousveden tai käyttöveden, vesianalyysiä varten.

Voit tilata vesianalyysin helposti verkkokaupastamme tai vastaavasti voi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää tai tilata vesianalyysin. Tavoitat meidät helposti sähköpostitse info@suomenvesianalyysi.fi tai puhelimitse numerosta
02 527 8079.

Siirry verkkokauppaan →

Ota yhteyttä →

vesianalyysi turku saaristo