Vesianalyysi suositellaan tehtäväksi, talous- ja käyttövedelle, joka kolmas vuosi

Vesianalyysi on akkreditoitu ja tehdään yhteistyössä Eurofins  laboratorioiden kanssa. Testillämme voit varmistaa vetesi mikrobiologiset sekä kemialliset ominaisuudet.

Tilaa testauspaketti, talousveden tai käyttöveden, vesianalyysiä varten.

Puhdas vesi on ihmiselle välttämätöntä, meiltä saat vesianalyysin asiantuntevasti ja nopeasti. Me analysoimme ja arvioimme veden Sosiaali- ja terveysministeriön asetusten mukaisesti, talousveden laatuvaatimusten, mukaisesti.

Autamme mielellämme, mikäli haluat apua oikean vesianalyysin valinnassa. Tavoitat meidät helposti sähköpostitse info@suomenvesianalyysi.fi tai puhelimitse numerosta 02 527 8079.


  • Vesianalyysi – Yksittäiset aineet

Miten tilaan vesianalyysin?

1)  Tilaa vesianalyysi helposti sivuiltamme. Mikäli kaipaat apua oikean vesianalyysin valinnassa, niin tavoitat meidät helposti sähköpostitse tai puhelimitse.

2)  Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, kokoamme testipaketin ja toimitamme sen sinulle nopeasti.

3)  Lähetämme vesianalyysin testipakkauksen sinulle tilausta seuraavana päivänä. Testipaketti toimitetaan sinulle lähimpään postiin tai asiamiehelle.

4)  Saatuasi analyysinpaketin, lue ohjeet, ota vesinäyte ja täytä vesianalyysiä varten pyydetyt tiedot liitteeseen.

5)  Vie testi lähimpään palautuspisteeseen(linkki) tai jos lähelläsi ei ole palautuspistettä, voit valita myös palautusrahdin.

 

Miten saan tiedot vesianalyysistä?

1)  Aloitamme vesianalyysin välittömästi vastaanotettuamme vesinäytteesi.

2)  Analyysitulokset toimitetaan sinulle ensisijaisesti sähköpostilla. Vastauksen toimitusaika riippuu tilaamastasi vesianalyysistä. Vastausaika ei kuitenkaan normaalisti ylitä kolmea viikkoa.

3)  Saatuasi vesianalyysin tulokset, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua, jos haluat neuvontaa vedenlaadun parantamiseksi.

Lisätietoja sosiaali- ja terveysministeriön talousveden laatuvaatimuksista: