Huolestuttaako oma tai läheisen kaivoveden laatu. Nyt voitte antaa Joululahjaksi kaivovesianalyysin!

10% alennus kaikista kaivovesi analyysipaketeistamme! Tarjous voimassa 31.12 saakka!

Näin tilaat vesianalyysin

Miten tilaan vesianalyysin?

1)  Tilaa vesianalyysi helposti sivuiltamme. Mikäli kaipaat apua oikean vesianalyysin valinnassa, niin tavoitat meidät helposti sähköpostitse tai puhelimitse.

2)  Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, kokoamme testipaketin ja toimitamme sen sinulle nopeasti.

3)  Lähetämme vesianalyysin testipakkauksen sinulle tilausta seuraavana päivänä. Testipaketti toimitetaan sinulle lähimpään postiin tai asiamiehelle.

4)  Saatuasi analyysinpaketin, lue ohjeet, ota vesinäyte ja täytä vesianalyysiä varten pyydetyt tiedot näytepullojen etiketteihin. (radon ja bakteerit)

5)  Vie testi lähimpään palautuspisteeseen(linkki) tai jos lähelläsi ei ole palautuspistettä, voit valita myös palautusrahdin. Palutusrahti on sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan lisäkulut.

 

Miten saan tiedot vesianalyysistä?

1)  Aloitamme vesianalyysin välittömästi vastaanotettuamme vesinäytteesi.

2)  Analyysitulokset toimitetaan sinulle ensisijaisesti sähköpostilla. Vastauksen toimitusaika riippuu tilaamastasi vesianalyysistä. Vastausaika ei kuitenkaan normaalisti ylitä kahta viikkoa.

3)  Saatuasi vesianalyysin tulokset, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua, jos haluat neuvontaa vedenlaadun parantamiseksi.

Lämna Ett Ringbud

    Lämna ett ringbud

    JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

      Jätä soittopyyntö