Syksyn vesitutkimukset nyt tarjoushintaan. Kaikki kaivovesi-analyysipaketit – 10% !

Tarjous voimassa 31.10.2022 saakka.

Vesianalyysi

Vesianalyysi suositellaan tehtäväksi, talous- ja käyttövedelle, joka kolmas vuosi

Vesianalyysi on akkreditoitu ja tehdään yhteistyössä Eurofins  laboratorioiden kanssa. Testillämme voit varmistaa vetesi mikrobiologiset sekä kemialliset ominaisuudet.

Tilaa testauspaketti, talousveden tai käyttöveden, vesianalyysiä varten.

Puhdas vesi on ihmiselle välttämätöntä, meiltä saat vesianalyysin asiantuntevasti ja nopeasti. Me analysoimme ja arvioimme veden Sosiaali- ja terveysministeriön asetusten mukaisesti, talousveden laatuvaatimusten, mukaisesti.

Autamme mielellämme, mikäli haluat apua oikean vesianalyysin valinnassa. Tavoitat meidät helposti sähköpostitse info@suomenvesianalyysi.fi tai puhelimitse numerosta 02 527 8079.


Miten tilaan vesianalyysin?

1) Tilaa vesianalyysi helposti sivuiltamme. Mikäli kaipaat apua oikean vesianalyysin valinnassa, niin tavoitat meidät helposti sähköpostitse tai puhelimitse.
2) Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, kokoamme testipaketin ja toimitamme sen sinulle nopeasti.
3) Lähetämme vesianalyysin testipakkauksen sinulle tilausta seuraavana päivänä. Testipaketti toimitetaan sinulle lähimpään postiin tai asiamiehelle.
4) Saatuasi analyysinpaketin, lue ohjeet, ota vesinäyte ja täytä vesianalyysiä varten pyydetyt tiedot liitteeseen.
5) Vie testi lähimpään palautuspisteeseen(linkki) tai jos lähelläsi ei ole palautuspistettä, voit valita myös palautusrahdin.

Miten saan tiedot vesianalyysistä?

1) Aloitamme vesianalyysin välittömästi vastaanotettuamme vesinäytteesi.
2) Analyysitulokset toimitetaan sinulle ensisijaisesti sähköpostilla. Vastauksen toimitusaika riippuu tilaamastasi vesianalyysistä. Vastausaika ei kuitenkaan normaalisti ylitä kolmea viikkoa.
3) Saatuasi vesianalyysin tulokset, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua, jos haluat neuvontaa vedenlaadun parantamiseksi.

Lisätietoja sosiaali- ja terveysministeriön talousveden laatuvaatimuksista:

• Sosiaali- ja terveysministeriön asetus talousveden laatuvaatimuksista ja valvontatutkimuksista 1352/2015 (www.finlex.fi)
• Sosiaali- ja terveysministeriön asetus pienten yksiköiden talousveden laatuvaatimuksista ja valvontatutkimuksista 401/2001 (www.finlex.fi)

Vesianalyysi on helppo tilata


1) Vesianalyysi on helppo tilata verkkokaupastamme. Tilaa haluamasi vesianalyysi ja saat lasku sähköpostiin. Mikäli kaipaat apua oikean vesianalyysin valinnassa, niin tavoitat meidät helposti sähköpostitse tai puhelimitse.

2) Kokoamme ja toimitamme sinulle testipaketin kun olemma vastaanottaneet tilauksen.

3) Sinulle lähetetään vesianlyysi tilausta seuraavana päivänä. Paketti toimitetaan sinulle lähinpään postiin tai asiamiehelle.

4) Kun saat analyysipaketin, sinun kannattaa lukea ohjeet huolellisesti jonka jälkeen täytyä vesianalyysiä varten tarvittavat tiedot näytepullojen etikettiin. (radon ja bakteeri)

5) Kun olet valmis, vie vesianalyysi lähimpään palautuspisteeseen. Mikäli lähelläsi ei ole palautuspistettä, voit lähettää paketin myös palautusrahtina, tästä on kuitenkin sovittava etukäteen.

Juomavesi on tärkein elintarvikkeemme!

Suomessa kulutetaan keskimäärin 155 litraa vettä per henkilö vuorokaudessa. Myös vesi joka näyttää puhtaalta voi sisältää vaarallisia aineita. Siksi on tärkeää analysoida vesi tasaisin väliajoin. Hyvänlaatuinen talousvesi on edellytys sille, että voimme tuottaa elintarvikkeita, valmistaa ruokaa ja peseytyä. Tarjoamme vesianalyysejä, yhteistyössä akkreditoitujen Eurofins laboratorioiden kanssa. Lisätietoa vedestä →
vesianalyysi

Vesianalyysi – me analysoimme ja arvioimme juomavetenne

Me analysoimme ja arvioimme juomavetenne Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksien, talousveden laatuvaatimusten, mukaisesti. Sosiaali ja terveysministeriö suosittaa että talousvesi analysoidaan joka kolmas vuosi.

Tilaa testauspaketti, talousveden tai käyttöveden, vesianalyysiä varten.

Voit tilata vesianalyysin helposti verkkokaupastamme tai vastaavasti voi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää tai tilata vesianalyysin. Tavoitat meidät helposti sähköpostitse info@suomenvesianalyysi.fi
tai puhelimitse numerosta 02 527 8079

Ota yhteyttä →
vesianalyysi turku
Lämna Ett Ringbud

  Lämna ett ringbud

  JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

   Jätä soittopyyntö

   Uutta!

   Olemme sopineet Eurofins-laboratorioiden kanssa uuden palautuskäytännön Pohjois-Suomeen.

   Kaikki Pohjois-Suomen näytteet ohjataan Rovaniemen laboratoriolle.
   Näin pystymme varmistamaan näytteiden toimituksen asiakkaalta → laboratoriolle vaaditun 24:n tunnin kuluessa.

   Muutos on käytössä heti.